Sabrina Gahrmann

Begin 2014 is bij mijn Friese merrie een kruisband blessure geconstateerd. We hebben er alles aan gedaan om haar te laten herstellen de afgelopen 11 maanden. Een aantal weken geleden mochten we rustig aan gaan revalideren. Dit hadden we nooit durven dromen na de diagnose in januari.

Vanaf dat moment zijn we terecht gekomen bij Monya. Zij heeft speciaal tijd voor ons gemaakt om mee te denken en te helpen om de revalidatie op te starten met mijn paard. Monya heeft jaren ervaring met het revalideren van paarden met blessures dus ik ben aan het goede adres bij haar. Samen met Monya zijn we gestart met het werken aan lange lijnen. Na controle bij de dierenarts mochten we weer langzaamaan gaan rijden. Samen met Monya hebben we een trainingsschema opgesteld om dit op te bouwen.

Monya heeft geduld, is enorm kundig en altijd bereid tussen de lessen door mee te kijken in het revalidatie proces. We hebben tot op heden heel veel geleerd van Monya en hopen in de toekomst als we weer mogen rijden, ook veel van haar te mogen leren onder het zadel.