Instructeurs

Een aantal van onze instructeurs vind je hier op de kaart van Nederland! Elk jaar weer groeit de groep professionals die ook jou kan helpen en begeleiden. 

Van de gediplomeerde instructeurs wordt verwacht dat ze jaarlijks een bijscholing volgen. Zo blijft de kennis van de RuiterCoach op peil en kan men zich met de laatste kennis en technieken scholen. Je herkent dit aan het jaartal in hun gegevens. Dit jaartal geeft weer wanneer ze de laatste bijscholing hebben gevolgd. De instructeurs die de meest recente bijscholingen hebben gevolgd zijn helemaal up- to date volgens de normen van de academie en verzekeraar. Zo weet je zeker dat je hoge kwaliteit in huis haalt!

Zoek jij begeleiding bij hulpvragen zoals angst, problemen, onzekerheid, trauma’s of wil je jouw rijvaardigheden vergroten op een fijne manier die precies bij jou past? Check dan hier of er iemand in jouw buurt zit!

Klik op het "menu" icoontje om het menu zichtbaar te maken
Klik op dit witte icoontje om het menu zichtbaar te maken

Makkelijker zoeken? Klik op het ‘menu’ icoontje linksboven onderstaande kaart. Je vindt dan een lijst van instructeurs, verdeeld in 2 groepen: Basis Ruiter Coaches en Expert Ruiter Coaches.