Lynn

Mijn allereerste woordje was paard, of beter gezegd “paat”. Toen al maakte dit edele dier een grote indruk op mij. Ik ben gaan rijden op de manege, maar was eigenlijk heel erg bang. Toch bleef ik stug doorrijden want ja die dieren hadden toch iets wat mij aantrok. Mijn ouders zijn gaan rijden en zo kwamen onze eigen paarden.

Elk paard met een eigen karakter en 1 paard in het bijzonder. Onze zelf gefokte black beauty Evi die alles behalve makkelijk is en waarom? We begrepen elkaar niet. Scheldend, huilend en gefrustreerd heb ik jaren geploeterd. Ik wilde niet opgeven en ben mij in paardengedrag gaan verdiepen. Zo heb ik de opleiding tot gedragstrainer bij 2Moons gedaan en ben ik uiteindelijk als student bij de Gelukkige ruiteracademie terecht gekomen. Ondertussen had ik ook mijn eigen bedrijf Paard&Inspiratie opgezet en vanuit mijn bedrijf help ik mens en paard om elkaar beter te begrijpen.

Daarnaast ben ik nu sinds kort docent bij de Gelukkige Ruiteracademie en neem ik de studenten mee in de eindeloze wereld van gedrag.

.